kiállítás” címkéhez tartozó cikkek
Találatok száma: 3

Benedek Borbála

Kertészmérnök, növényorvos

OMÉK 2015. A kiállító kistermelő szemével.

2015. október 08.

Az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár idén egy újítással várta az érdeklődőket a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont területén. A HUNGEXPO közepén húzódó passzázs szimbolizálta a Dunát. Ennek megfelelően, a passzázs egyik oldalán állítottak ki a Kelet- a másik oldalán pedig a Nyugat-Magyarországi (kis)termelők, élelmiszer előállítók, és kínálták termékeiket.

Mi is ott voltunk. Szörppel, mosolygósan, jó kedvűen. Vártuk az érdeklődőket, akik jöttek is, és kóstolták a szörpjeinket.

Teljes cikk

Benedek Borbála

Kertészmérnök, növényorvos

ANUGA – az élelmiszeriparosok világkiállítása

2015. október 27.

Minden második évben októberben Németországban összegyűlnek a világ meghatározó élelmiszeripari cégei, a feldolgozók, nagykereskedők, kiskereskedők, élelmiszeripari technológusok és gépforgalmazók. Az ANUGA két évente kerül megrendezésre Kölnben.

Igaz mi alapanyag termelők vagyunk, de a fejlődés iránya az alapanyag feldolgozásában, és ezt követően magasabb áron való félkész vagy késztermékként történő értékesítésében számunkra is érdekes tapasztalatokat nyújt.

Teljes cikk

Benedek Borbála

Kertészmérnök, növényorvos

Magyarország kiemelt partner volt a berlini Grüne Woche kiállításon

2017. február 19.

Berlinben minden évben megrendezésre kerül az ún. Zöld Hét kiállítás, ahol a világ minden pontjáról érkeznek az élelmiszergazdasághoz köthető kiállítók is persze érdeklődők is szép számmal. A kiállítás 2017. január 20- 28-ig tartott a berlini Messe, azaz vásár területén.

Az idei évben a 82. Nemzetközi Zöld Hét 26 csarnokban került megrendezésre. A kiállítás története 1926-ra nyúlik vissza, azóta rendezik évről-évre. A rendezvény volumenét jól mutatja, hogy 70 országból közel 5000 újságíró tett jelentést az eseményről.

Teljes cikk