tájékoztató” címkéhez tartozó cikkek
Találatok száma: 2

Elkészült. Feltöltjük. Postázzuk. Kiosztjuk.

2015. augusztus 27.

Papp Gergely

Agrárgazdasági szakértő

Lassan két hónapja, hogy elkezdtünk dolgozni a Vidékfejlesztési Programról szóló kiadványon. Örömmel jelentjük, hogy a 120 ezer példány nyomtatását a nyomda hamarosan befejezi, jövő héten pedig az érintett tagoknak történő postázás is megtörténik, illetve a kiadvány hamarosan a NAK irodákban is elérhető lesz. És persze, a cikkre kattintva az online változat akár már le is tölthető. :)

A kiadvány a Program közel 1000 oldalának – a potenciális pályázók számára – lényeges elemeit igyekszik összefoglalni közérthető nyelven. 88 oldalban. A megírásban a NAK szakértői mellett, a Miniszterelnökség, a Földművelésügyi Minisztérium és az Agrárgazdasági Kutatóintézet munkatársai, illetve további külsős szakértők vettek részt. A munka komoly koordinációt igényelt, de jó volt látni, hogy az egyes szervezetek milyen jól össze tudnak dolgozni.

Teljes cikk

Székely Erika

Vidékfejlesztési szakértő

Tájékoztatók - félreértések

2015. december 21.

Kollégáimmal a minap adtunk közre egy felhívást a mezőgazdasági szaktanácsadók etikus magatartásával kapcsolatban. A felhívás célja az volt, hogy a szervezetünk által képviselt gazdálkodók tisztában legyenek azzal, hogy a szolgáltatásért kifizetett összegért mit is várhatnak el azoktól a szolgáltatóktól, akikkel kapcsolatba kerülnek, mi az, amiért fizetnek nekik.

Az azóta érkezett visszajelzések alapján azonban azt kellett megállapítanom, hogy bármennyire is igyekeztünk a felhívásban a közölni kívánt információkat pontosan megfogalmazni, néhányan félreérték a leírtakat.

Teljes cikk